Wie is Baderie Assen?

Baderie Assen groeit in 15 jaar uit tot bijzonder fenomeen

VoorzijdeMet ruime ervaring in sanitair en tegels besloten Simon Lap en Henk Boven in november 2005 de krachten te bundelen. Het duo koos ervoor om zich zelfstandig aan te sluiten bij Baderie. Met 49 vestigingen in Nederland is Baderie ruim vertegenwoordigd.

Een badkamer kan men overal kopen want er zijn tegenwoordig volop aanbieders. Toch is er genoeg reden om voor een onderneming te kiezen die bij Baderie is aangesloten. Baderie beschikt over een grote hoeveelheid topmerken en fraaie accessoires, maar dit geeft niet alleen de doorslag voor de specialisten uit Assen. Onze vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken onze onderneming juist erg bijzonder. We nemen graag de tijd voor de klant om invulling te geven aan een bepaalde wens.

Onze klant zoekt een mooie en functionele badkamer met zo min mogelijk onderhoud.

Door uitgekiende ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken heeft de badkamer een lange levensduur is mede daardoor ook levensloopbestendig.

Baderie beschikt over een grote hoeveelheid topmerken en fraaie accessoires

Uw droombadkamer

De showroom van 700m2 biedt genoeg ruimte voor veel voorbeelden en variatie.

Het 5 stappenplan van Baderie zorgt voor een gestroomlijnd proces van inspireren tot genieten. Of het nu gaat om alleen leveren of de volledige verzorging van de bouw van uw droombadkamer, bij Baderie Assen bent u aan het juiste adres.

Door goede coördinatie van de montage blijft de overlast tijdens de bouw tot een minimum beperkt.

De garantie van 5 jaar op de montage en de goede service biedt ook voor lange tijd zekerheid van een onbezorgd gebruik van de badkamer.

Henk Boven en Simon Lap